In-Company Training

‘Leer Nederlands en voel je thuis’, is wat je wenst voor je werknemers. Flowently ontwerpt cursussen op maat, live en online, voor individuen en groepen. Een Interculturele Workshop kan onderdeel van het traject zijn. Je kunt bij ons verschillende talen leren en we verzorgen ook taalcursussen voor partners en kinderen.

De voordelen van taaltraining voor je bedrijf

Heb je internationale werknemers in je bedrijf? Dan weet je wat de voordelen zijn, niet alleen voor de individuele werknemer en het team maar voor het gehele bedrijf. Een frisse blik, een andere stijl van werken en communiceren resulteren in een meerwaarde voor je manier van zakendoen en internationale positionering.

Je investeringen

Bedrijven investeren tijd, energie en geld om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Je internationale werknemer investeert niet alleen tijd en moeite, maar geeft ook de veiligheid van de eigen cultuur en familie op. Het is belangrijk voor alle betrokkenen dat de immigratie en nieuwe positie een succes worden. Wat we vaak horen is: “We hebben de perfecte match voor ons bedrijf gevonden maar de kandidaat twijfelt omdat hij of zij met het gezin wil komen en niet zeker is of de stap naar een ander land voor iedereen goed kan uitpakken.” Wat je zeker niet wilt als bedrijf is personeelsverloop. Na alle gedoe en kosten van de relocatie, wil je echt dat mensen blijven. Dat betekent dat ze zich thuis moeten voelen in Nederland en dat kunnen ze alleen wanneer ze zich kunnen redden in de Nederlandse taal en cultuur. Dit geldt niet alleen voor de werknemer maar voor het hele gezin.

Het complete pakket van Flowently

Flowently biedt alle services die je voor een succesvolle relocatie van je internationals nodig hebt: individuele- en groepscursussen voor werknemers, taalcursussen op maat voor partners en kinderen, live of online. We ontwerpen trainingen met tutors en gekwalificeerde docenten voor alle taalniveaus, inclusief voorbereiding op inburgerings- en staatsexamens.

Het leren van de taal middels onze live taalsessies zorgt ervoor dat internationals op een praktische manier taalvaardigheden opdoen, met een prive tutor op een prettige manier in de lokale cultuur duiken en zich thuis gaan voelen. Flowently levert een belangrijke bijdrage aan een succesvolle relocatie en we streven naar een lange termijn partnerschap met bedrijven.

Individuele training

Welkom-pakket voor nieuwkomers

Wat is leuker en meer verwelkomend dan met een prive tutor in een cafe in de stad meteen te leren hoe je je drankje in het Nederlands bestelt? Met Flowently leert de student daadwerkelijk Nederlands spreken vanaf de eerste sessie! In 30 uur leert je werknemer de basiskennis van de uitspraak, conversatie en grammatica van het Nederlands en brengen we de student op het taalniveau A1. Dat betekent dat hij of zij zich in dagelijkse situaties kan redden, zoals een gesprekje in een winkel of met de buurman, iets bestellen in een cafe of restaurant, de weg vinden in de stad en opgaan in de lokale cultuur. Met een local op stap naar leuke plekjes in de stad en het leren door te doen in een relaxte sfeer zijn de beste manier om je thuis te gaan voelen. Sessies kunnen op enige locatie in de stad plaatsvinden, op kantoor of online.

Word beter in zakelijke gesprekken

Ben je een international en wil je je op je gemak voelen op je werk en zinvol Nederlands leren? Ben je bekend met de basiskennis en klaar voor de volgende stap? Dan kan Flowently je efficient naar het volgende niveau van begrijpen en spreken brengen. Na een intake brengen we je in contact met de juiste tutor en kun je de sessies in je werkschema inplannen. We ontwerpen een programma op maat om aan de eisen, taaldoelen en werkomgeving te voldoen. Leer specifieke beroeps-gerelateerde woordenschat en oefen je zakelijke gesprekken. Tenslotte, maar niet minder belangrijk; oefen je sociale praatjes met collega’s bij het koffieapparaat.

Online cursussen voor groepen

Op dit moment vinden al onze groepstrainingen online plaats. We bieden online cursussen in verschillende formats, zoals 1x per week 1,5 uur of 2x per week 1 uur. Neem contact met ons op en we adviseren je graag.

Taalcursussen Engels

Zouden je Nederlandse werknemers gebaat zijn bij een taalcursus Engels? Onderken het belang van een goed Engels taalniveau om je zeker te voelen en internationaal mee te kunnen spelen. In een cursus op maat leer je handige zinnen en uitdrukkingen, werken we aan de nodige kennis van de grammatica en besteden aandacht aan interculturele communicatievaardigheden. Flowently biedt taalcursussen Engels op maat, afgestemd op de behoefte van je werknemers en bedrijf. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

What onze klanten zeggen:

Sergio Carreira – UBER

”Flowently has been the perfect partner to coordinate Dutch lessons at our office. Our students love the teachers and their methodology, as well as the informal approach to the lessons. Thank you Anja & team!”

Miriam Bianconi – PICNIC

”We are extremely happy with the Dutch classes from Flowently. Our employees say: ‘It allowed me to speed up my speaking skills’. ‘I can already say a few words in Dutch’. ‘I like their practical method to just dive into the language!’ ‘Highly recommended!”’

Fill in the form and we’ll be in touch

    Please call me backPlease send me an e-mail

    What maakt Flowently uniek?