Posted on

HOE DUNGLISH IS JOUW ENGLISH?

 THERE IS NOTHING ON THE HAND OF HEB JE EEN PROBLEEMPJE?

Heeft jouw bedrijf ook te maken met internationale collega’s en klanten? En heb je dan wel eens het onprettige en confronterende gevoel ‘ik dacht dat mijn Engels best wel goed was, maar ik mis toch bepaalde vaardigheden, ik voel me soms onzeker, hoe zeg of schrijf ik dit nou in correct en vlot Engels?’ Heel lastig, want je wilt natuurlijk wel professioneel overkomen. Inschrijven voor een groepscursus Engels? Goed idee, maar leer je daar wel wat jij precies nodig hebt voor jouw specifieke situatie, en wanneer begint die cursus?

 LEER WAT VOOR JOU RELEVANT IS

Wil je snel schakelen, efficient iets leren, volgende week of misschien zelfs deze week nog beginnen? Ga dan met prive lessen met een Flowently tutor aan de slag. Samen brengen we in kaart waar jij in het dagelijks leven tegen aanloopt en we ontwerpen een programma op maat. Wil je makkelijk telefoongesprekken kunnen voeren, e-mails schrijven, beleefdheidsvormen leren, presenteren, een sociaal praatje maken bij de koffiemachine, je uitspraak verbeteren of je woordenschat uitbreiden, vakjargon leren? Door de Flowently methode ‘persoonlijke aandacht, leer in je eigen tempo, en leren door te doen’, boek je snel resultaat.

PLAN TAALSESSIES MET JE PRIVE TUTOR,
WANNEER & WAAR JE WILT

Flowently biedt taaltraining met een persoonlijke tutor, die op flexibele tijden met jou aan de slag kan gaan; in lunchtijd, in de ochtend- of avonduren, of aansluitend op je werk of in het weekend. In overleg met je tutor kies je het meest geschikte moment en frequentie voor je lessen, dit kan een wekelijkse sessie van 1,5 uur zijn maar ook een korte intensieve workshop van 3 uur. Ook bepaal je samen de plaats waar de lessen plaatsvinden, bij jou op kantoor, de werkplaats, de kantine of misschien in een bibliotheek of relaxed in een rustig cafe. Je vindt Flowently tutors niet alleen in ‘Groot-Amsterdam’ met de 8 nieuwe regio’s maar in meer dan 60 plaatsen in heel Nederland.

WIE IS MIJN TUTOR ENGELS?

Flowently heeft native speaker English tutors (of zo goed als native speakers), allen hoogopgeleide professionals, die je graag helpen met het verbeteren van je Engelse vaardigheden. Desgewenst kunnen we je ook in contact brengen met een ‘real professional’. Heb je een collega met dezelfde taalvraag, dan kun je ook samen Engels leren en Go Dutch! Flowently biedt ook in-company training Engels voor groepen. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Share this article with friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *